Aurinkosuojakalvo lisää mukavuutta energiaa säästäen

Lämmönnousu aurinkoisina päivinä on auringosta tulevaa infrapunalämpösäteilyä. Täysin huomaamaton 3M Prestige aurinkosuojakalvo tekee sen, että lämmönnousu voidaan pitää minimissä kotona ja kiinteistöissä.

Ilmastointi ja lämmityskulut muodostavat suuren osan kiinteistöjen energiankulutuksesta. Erityisesti koneellinen ilmastointi nostaa rakennuksen sähkönkulutusta huomattavasti. Auringonsuojakalvoilla voidaan vähentää ilmastoinnin tarvetta ja laskea auringon aiheuttamaa lämpökuormaa rakennuksen sisällä jopa 80%.

Auringonsuojakalvoilla voidaan myös vähentää talvella tapahtuvaa lämmön karkaamista rakennuksesta, jolloin lisälämmityksen tarve vähenee ja energiaa säästyy.

Energiatehokkuutensa ansiosta auringonsuojakalvot maksavat itsensä takaisin säästyneissä energiakustannuksissa 2-5 vuodessa.

Auringonsuojakalvolla näkösuojaa

Niin kotona kuin toimistolla saattaa tuntua inhottavalta jos uteliaat katseet ovat arkipäivää. Auringonsuojakalvojen näkösuojaominaisuutta voidaan hyödyntää esimerkiksi parvekelasien tummennuksessa, tuoden arvokasta yksityisyyttä vaikka keskellä kaupunkia. Työpaikoilla kalvo estää heijastukset, joten päätetyöskentely ei rasita silmiä. Tarjoamme tummennetun kalvon lisäksi muita vaihtoehtoja kuten peilikalvo ja myös huurrekalvona tunnettu maitokalvo.

Aurinkosuojakalvo estää 99 % UV-säteilystä

Oikein asennetulla aurinkosuojalla haitallinen UV-säteily vähenee miltei täysin. Siinä missä tavallinen ikkunalasi suojaa kevyesti UV-säteilyltä, estää aurinkosuojakalvo haitallisen auringon UV-säteilyn 99 prosenttisesti ja suojaa siten muun muassa kodintekstiilejä haalistumasta.

Suomen laajin kalvovalikoima

Kalvotalo on 3M, GlassGard ja Llumar kalvojen valtuutettu asennusliike. Asennuksissa käytämme näiden markkinajohtajien auringonsuojakalvoja ja käytössämme on Suomen laajin kalvovalikoima, josta valitsemme teille ja kiinteistönne tarpeisiin sopivat kalvot.

Tutustu myös murtosuojakalvo-palveluumme.

Ota yhteyttä jo tänään soittamalla 0456750255 tai alla olevan yhteyslomakkeen kautta.