Edullinen murtosuoja – Murtosuojakalvo pitää roistot loitolla

70 % murroista tapahtuvat lasipinnan kautta ja näin ollen lasipinta on heikoin lenkki murron sattuessa. Murtosuojakalvolla lasipinnasta saadaan laminoitua turvalasia, joka antaa huomaamattoman, mutta vahvan suojan murtoyrityksiä vastaan. Lasi voi mennä rikki, mutta se ei pirstaloidu ja pysyy raameissaan, jolloin kalvo hidastaa ja monesti estää koko murtoyrityksen.

Älä murehdi sirpalevahingoista

Lasinsiruista aiheutuu yleensä haittaa niin ihmisille kuin eläimillekin. Lasinsirut voivat myös vahingoittaa irtaimistoa ja arvotavaroita. Murtosuojakalvo oikein asennettuna estää lasin sirpaloitumisen, johtui se sitten murrosta tai vaikkapa rajuilmasta.

Mihin murtosuojakalvon voi asentaa?

Murtosuojakalvo voidaan asentaa kaikkien lasipintojen sisäpuolelle ja se on kustannustehokas ja nopea asentaa. Asennuskohteita ovat mm. omakotitalot, koulut, virastot, liikkeet ja toimistot.

Suomen laajin kalvovalikoima

Kalvotalo on 3M, GlassGard ja Llumar kalvojen valtuutettu asennusliike. Annamme asennukselle kahden vuoden takuun. Riippuen käytettävästä kalvovaihtoehdosta, asennettavan kalvon tehdastakuu on 5-15 vuotta.

Käytössämme on markkinoiden laajin tuotevalikoima murtosuojakalvoja ja koulutetut asentajamme valitsevat teidän käyttötarkoitukseen juuri oikean kalvon.

Tutustu myös aurinkosuojakalvo-palveluumme.

Ota yhteyttä jo tänään soittamalla 0456750255 tai alla olevan yhteyslomakkeen kautta.